VELKOMMEN TIL

OKSBØL

Ved Park by Hair & Care Oksbøl har vi fokus på lige netop dit behov, stil og personlige smag i vores afslappede og moderne saloner.

Alle vores kunder får kyndig vejledning & faglig, professionel rådgivning tilpasset dit hårs behov og din personlige stil.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet derfor vil du her blive behandlet med de lækreste grønne og biodynamiske produkter samt ammoniakfrie farver. ...PARK by Hair & Care er stedet for alle børn og ældre, her er der tid og plads til alle og enhver.

Det er hår, luksus og velvære i en oplevelse.

Vi vil lægge vægt stor vægt på nærvær og at skabe ro om dig når du sidder i stolen ved os, vi tilbyder en uforstyrret og personlig oplevelse i et frirum af velvære og ro, du sættes i centrum og modtager en grundig og jordnær rådgivning leveret med et højt niveau af service og faglighed hvor alle vores frisører er uddannet med den 4 årige frisør uddannelse samt vores elever går på den officielle uddannelse indenfor frisør faget.

icon-calendar Book nu 150 Find os Group Priser

Bliv en del af PARK familien!

Drawer heading

Du får blandt andet 20% rabat på dine produkter, når du handler online og i alle PARK saloner med et PARK PRIME abonnement. Vi synes, at alle vores kunder fortjener noget ekstra, så derfor har vi oprettet en medlemsklub med lækre fordele – helt uden bindinger.Fordelene ved et PARK PRIME abonnement til kun 33 kr. om måneden:- 20% rabat på alle produkter (gælder hele husstanden)- Fri fragt online - Fødselsdagsgave, køb 2 produkter og vi giver den ene gratis (gælder kun i salonerne en uge op til og en uge efter fødselsdagen)- PARK-garanti (udvidet bytte- og produktgaranti 60 dage)- Unikke tilbud og overraskelser (events, produkter og meget andet)- Ingen uforudsete opkrævninger. Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst

Team
METTE
INDEHAVER & FRISØR
LINE
FRISØR
NATASJA
FRISØR
FREJA
ELEV
PARK By hair & care

Vi vil lægge vægt stor vægt på nærvær og at skabe ro om dig når du sidder i stolen ved os, vi tilbyder en uforstyrret og personlig oplevelse i et frirum af velvære og ro

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

9.00 - 16.00

9.00 - 16.00

9.00 - 20.00

9.00 - 20.00

Fredag

Lørdag

Søndag

8.00 - 15.00

7.00 - 13.00

Lukket

Adresse

Vestergade 7

6840 Oksbøl

TEL: 28 55 57 72

Mail: hair.care@outlook.dk